Ρεάλ: Μουρίνιο για… υπηρεσιακός και στο «βάθος» Ζιντάν!

Ρεάλ: Μουρίνιο για… υπηρεσιακός και στο «βάθος» Ζιντάν!

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα ο Μουρίνιο βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στη Ρεάλ, όχι όμως για πολυετή συνεργασία αλλά έως το φινάλε της περιόδου. Εκεί κάπου «εμφανίζεται» και το όνομά του Ζιντάν, ο οποίος και αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Φλορεντίνο Πέρεθ!

Το ήδη βαρύ κλίμα που υπήρχε στη Ρεάλ… παράγινε μετά τον «βαρύ» αποκλεισμό από Αγιαξ στο Champions Legue.

Οι Μαδριλένοι έχουν ανάγκη από ένα «σοκ» και αυτό τη δεδομένη στιγμή μπορεί να γίνει μόνο με την απόλυση του Σαντιάγκο Σολάρι.

Όπως όλα ο δείχνουν ο 42χρονος τεχνικός θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν, με την γνωστή ιστοσελίδα goal.com να υποστηρίζει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι προ των πυλών της επιστροφής του στη «βασίλισσα»!

Εκεί κάπου περιπλέκονται τα πράγματα, καθώς το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Special One θα αναλάβει την ομάδα ως το φινάλε της τρέχουσας περιόδου, έχοντας δηλαδή ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού!

Κι αυτό καθώς ο απώτερος στόχος του Πέρεθ είναι να φέρει πίσω τον Ζινεντίν Ζιντάν ο οποίος οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση τριών σερί Champions League. Ετσι στο μεσοδιάστημα ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ θα προσπαθήσει να πείσει τον Γάλλο τεχνικό να πει το πολυπόθητο «ναι».

Εξάλλου η απόφαση για τον Μουρίνιο φέρεται να πάρθηκε στη σύσκεψη που είχαν ο Πέρεθ με τον Χοσέ Ανχελ Σάντσεζ (Γενικός Διευθυντής) η οποία διήρκεσε τέσσερις ολόκληρες ώρες.

Μάλιστα το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζει ότι το εκτός έδρας ματς της Ρεάλ με τη Βαγιαδολίδ (στις 10/3) για την 27η αγωνιστική θα είναι και το τελευταίο ματς με τον Σολάρι στην τεχνική ηγεσία.

Τέλος να θυμίσουμε ότι ο Μουρίνιο έκατσε στον πάγκο των Μερένχες  για τελευταία φορά πριν από περίπου έξι χρόνια (2010-13).

https://twitter.com/GoalNews/status/1103764649697308672

https://twitter.com/goal/status/1103784243270955010

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ