Σέρχιο Ράμος: «Αναλαμβάνουμε όλοι την ευθύνη και ειδικά εγώ»

Σέρχιο Ράμος: «Αναλαμβάνουμε όλοι την ευθύνη και ειδικά εγώ»

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε ένα κείμενο στα social media σε μορφή συνέντευξης και απάντησε ουσιαστικά σε όλα τα καυτά θέματα που απασχολούν τους «μερένχες».

Μετά το περιστατικό με τον τσακωμό μεταξύ Σέρχιο Ράμος και Μαρσέλο που έφεραν στο φως της δημοσιότητας ισπανικά Μέσα, ο αρχηγός της «βασίλισσας» αποφάσισε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα.

Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα κείμενο σε μορφή συνέντευξης στα social media στο οποίο έγραφε:

«Στους ποδοσφαιριστές αυτό που μας αρέσει είναι να μιλάμε στο γήπεδο, αλλά τη φετινή σεζόν δεν έγινε έτσι. Η εξέλιξη των γεγονότων το τελευταίο διάστημα ήταν καταστροφική και δεν κρύβομαι, δεν κρυβόμαστε. Οι παίκτες είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι και εγώ, ως αρχηγός, ο μεγαλύτερος υπεύθυνος. Για αυτό σκέφτηκα ότι ο πιο έντιμος τρόπος να απαντήσω στις ερωτήσεις που μας περιβάλλουν είναι να τις αντιμετωπίσω ευθέως.

Ήταν λάθος η κίτρινη στο Άμστερνταμ;

Ήταν ένα λάθος από πάνω μέχρι και το αναλαμβάνω 200%.

Γιατί έκανες το ντοκιμαντέρ (σ.σ. την ώρα του αγώνα με τον Άγιαξ);

Υπάρχουν κάποιες δεσμεύσεις και δεν σκέφτηκα ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να εξελιχθεί έτσι. Το γύρισμα άρχιζε να μειώνεται με την έναρξη του αγώνα.

Είχες λογομαχία με τον πρόεδρο στα αποδυτήρια;

Τα πράγματα στα αποδυτήρια λέγονται και λύνονται στα αποδυτήρια. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και το ενδιαφέρον όλων είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Μίλησες με τους συμπαίκτες σου και τους κατηγόρησες;

Στα αποδυτήρια μιλάμε πάντα και παίρνουμε κίνητρο με εποικοδομητικό τρόπο.

Είχες μια αντιπαράθεση με τον Μαρσέλο;

Συμβαίνουν τέτοια στην προπόνηση. Είναι μέρος της δουλειάς με πίεση. Αλλά είναι ένα αστείο όπως όλα τα άλλα που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση. Ο Μαρσέλο είναι σαν αδερφός.

Γιατί ταξίδεψες στο Βαγιαδολίδ;

Διότι ήθελα να βρίσκομαι κοντά και να υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου.

Τι συμβαίνει με τον προπονητή;

Είναι μια απόφαση που δεν ανήκει σε εμάς και ποτέ δεν επηρεάζουμε κάτι τέτοιο. Εμείς έχουμε ένα τεράστιο σεβασμό για τη θέση του προπονητή στη Ρεάλ Μαδρίτης και πάντα τον υποστηρίζουμε. Αυτά που βγαίνουν είναι αναμφισβήτητα συνέπειες μιας πολύ απογοητευτικής σεζόν, αλλά αν η επιτυχία δεν μας σταματούσε, δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στην ήττα να μας σταματήσει. Είναι υποχρέωσή μας να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε και να εξελιχτούμε.

Και να έχουμε πάντα κατά νου ότι κάποιοι από μας είναι τυχεροί που παίζουν στη Ρεάλ Μαδρίτης και αποτελούν μέρος της ιστορίας της. Αλλά η Ρεάλ πάντα ήταν, είναι και θα είναι η Ρεάλ. Κανένα όνομα δεν κάνει τον θρύλο της Ρεάλ, αλλά όλοι έχουμε γράψει τον θρύλο μαζί. Μαζί πρέπει να δουλέψουμε για το μέλλον ώστε να ανακτήσουμε τις ελπίδες μας. Μαδριλένοι ενωμένοι. Hala Madrid».

Εδώ η ανάρτηση του Σέρχιο Ράμος:

https://www.instagram.com/p/Bu3czIMFPeM/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ