Ο Ζιντάν επιστρέφει στη Ρεάλ!

Ο Ζιντάν επιστρέφει στη Ρεάλ!

Μέσα στη μέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ισπανική τηλεόραση.

Ο Σαντιάγκο Σολάρι φαίνεται πως μετράει ώρες στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «La Sexta», ο Ζινεντίν Ζιντάν αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από τους «μερένχες».

Ο Αργεντινός προπονητής εξαρχής δεν υπολογιζόταν ως μια μακροπρόθεσμη λύση και σε συνδυασμό με την μέχρι τώρα καταστροφική πορεία της Ρεάλ τόσο στην Ευρώπη όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις, πολύ δύσκολα θα παρέμενε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Σολάρι αποχαιρέτησε τους παίκτες του στην σημερινή προπόνηση.

Η αρχική επιθυμία του «Ζιζού» ήταν να επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι και όχι τώρα, ωστόσο οι αντιρρήσεις που είχε κάμφθηκαν και μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί η επιστροφή του στους «μερένχες» τις επόμενες ώρες και να ξεκινήσει η δεύτερη του θητεία στον πάγκο της «Βασσίλισας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ