Όλη η Ευρώπη στα πόδια του Μανωλά

Όλη η Ευρώπη στα πόδια του Μανωλά

Μετά τις Γιουβέντους και Ατλέτικο, δημοσίευμα θέλει και τη Ρεάλ Μαδρίτης να παρακολουθεί με ιδιαίτερη θέρμη την υπόθεση του Έλληνα διεθνούς στόπερ Κώστα Μανωλά

Εν αρχή ήταν η Γιουβέντους. Οι αμυντικοί πυλώνες της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Λεονάρντο Μπονούτσι και Τζόρτζιο Κιελίνι, διανύουν τα τελευταία τους χιλιόμετρα στο γρασίδι και οι ιθύνοντες των Μπιανκονέρι έχουν ήδη ξεκινήσει σαφάρι για το επόμενο αμυντικό δίδυμο της ομάδας.

Σύμφωνα με την «Tuttosport» λοιπόν στο Τορίνο εξετάζουν τις περιπτώσεις των Κώστα Μανωλά και Ράφαελ Βαράν για τη διαδοχή της «ιταλικής φρουράς», με τον Γάλλο πάντως να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Λίγες ημέρες μετά το άνωθεν δημοσίευμα, άλλο ιταλικό Μέσο, έφερε στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Οι Ροχιμπλάνκος φέρονται να αναζητούν τον αντικαταστάτη του Ντιέγκο Γοδίν, μιας και πληροφορίες θέλουν τον Ουρουγουανό να ετοιμάζει βαλίτσες για Μιλάνο.

Η λίστα των επίδοξων μνηστήρων όμως δεν τελειώνει εδώ…

Η Gazzetta dello Sport αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στη μεταγραφική της λίστα των πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, η Βασίλισσα έχει τον Μανωλά ως δεύτερη επιλογή στην λίστα με τους υποψήφιους στόπερ πίσω από τον Ματάις Ντε Λιχτ του Άγιαξ, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για το αγωνιστικό του προφίλ.  .

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, οι Μαδριλένοι είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν την ρήτρα αποδέσμευσης των 36 εκατομμυρίων ευρώ στην Ρόμα και να φέρουν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας τον Έλληνα στόπερ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ίδιο δημοσίευμα επίδοξοι αγοραστές του Μανωλά εμφανίζονται και οι Μπάγερν, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

O 27χρονος άσος μετράει φέτος 29 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρόμα, έχει σκοράρει δύο γκολ και έχει μοιράσει 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ