«Χτυπάει» Αζάρ η Ατλέτικο Μαδρίτης

«Χτυπάει» Αζάρ η Ατλέτικο Μαδρίτης

Γερμανικά Μέσα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Βέλγο αριστερό εξτρέμ.

Δεν είναι καθόλου απίθανο τα αδέρφια Αζάρ να γίνουν κάτοικοι Μαδρίτης από το καλοκαίρι. Για τον Εντέν Αζάρ της Τσέλσι είναι γνωστό το έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ζινεντίν Ζιντάν, που θέλει να βάλει νέο αίμα στην κορεσμένη Βασίλισσα.

Μαζί με τον Εντέν, στην ισπανική πρωτεύουσα μπορεί να βρεθεί και ο μικρός του αδερφός, Τοργκάν Αζάρ. Σύμφωνα με τη γερμανική Bild ο αριστερός εξτρέμ της Γκλάντμπαχ έχει πολύ καλή άποψη για την Ατλέτικο του Τσόλο Σιμεόνε και δεν μένει ασυγκίνητος από το ενδιαφέρον των ροχιμπλάνκος.

Στα 25 του είναι διεθνής και αυτός με το Βέλγιο και φέτος έχει μια παραγωγική χρονιά με την Γκλάντμπαχ έχοντας συνολικά 12 γκολ και 11 ασίστ σε σύνολο 27 εμφανίσεων. Το συμβόλαιό του λήγει το 2020 και τα Πουλάρια είναι πολύ πιθανό να αξιώσουν την χρηματιστηριακή του αξία που αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη ο πατέρας και μάνατζερ του Αζάρ, Τιερί, ανέφερε πως ο γιός-πελάτης του μπορεί να αποχωρήσει και από την Bundesliga ακόμα και με ένα ποσό της τάξεως των 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ