Συζητήσεις μεταξύ Πέρεθ και Ραϊόλα με θέμα τη μεταγραφή Πογκμπά

Συζητήσεις μεταξύ Πέρεθ και Ραϊόλα με θέμα τη μεταγραφή Πογκμπά

Ο ατζέντης του Πολ Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, βρίσκεται σε επαφή με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, για τη μεταγραφή του πελάτη του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Τι συζητούν Ραϊόλα και Ρεάλ; Οι Μερένχες μετά το φετινό στραπάτσο σε Primera και Champions League, είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν για τα καλά. Για αυτό και η επιστροφή του Ζιντάν στον πάγκο θα συνοδευτεί και από μεταγραφές παικτών παγκόσμιας κλάσης για να ανανεωθεί ο οργανισμός της Βασίλισσας.

Ήδη τα ονόματα των Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ, Εντέν Αζάρ της Τσέλσι και Κιλιάν Μπαπέ της Παρί έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Τώρα έρχεται η ισπανική Marca να προσθέσει έναν ακόμα παικταρά που ενδιαφέρει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο λόγος για τον κεντρικό μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρωταθλητή κόσμου με τους τρικολόρ, Πολ Πογκμπά. Ο 26χρονος αναμένεται να αποχωρίσει από τους Κόκκινους Διάβολους το καλοκαίρι και η Ρεάλ είναι σίγουρα ένας πιθανός νέος προορισμός.

Προς την κατεύθυνση αυτή φαίνεται να εργάζεται και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα. Ο ιδιόρρυθμος Ιταλός βρίσκεται σε επαφές με τον πρόεδρο των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον οποίο συνομίλησε δύο φορές τηλεφωνικά και τον ενημέρωσε για τη διαθεσιμότητα του πελάτη του. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του πρώην παίκτη της Γιουβέντους που δείχνουν προς… Μαδρίτη μεριά.

Από μεριάς της η Ρεάλ και θέλει και μπορεί να καλύψει τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής και από τη στιγμή που ο Πογκμπά είναι διαθέσιμος, αναμένεται να διαθέσει τα 15 εκατ. ευρώ που είναι οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ