Θέλει να μείνει στη Ρεάλ ο Μαρσέλο

Θέλει να μείνει στη Ρεάλ ο Μαρσέλο

Αλλαγή στάσης από τον Μαρσέλο, ο οποίος παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε τη φετινή χρονιά στους «Μερένχες» θέλει να παραμείνει τελικά στη Μαδρίτη.

Πριν την επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, όλα έδειχναν πως ο Μαρσέλο θα κουνούσε μαντήλι στους «Μερένχες» μετά από παρουσία 12 ετών.

Η φετινή σεζόν είναι καταστροφική για τον βραζιλιάνο, καθώς από βασικός και αναντικατάστατος στο βασικό σχήμα βρέθηκε να είναι αλλαγή του νεαρού Σέρχιο Ρεγκιλόν.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του στη «βασίλισσα», με τη Γιουβέντους να συνδέεται έντονα με το όνομα του 30χρονου καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Όπως φαινόταν, ο Μαρσέλο θα χαιρετούσε το προσεχές καλοκαίρι, όμως η άφιξη Ζιντάν ανέτρεψε τα δεδομένα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η μαδριλένικη εφημερίδα AS, πλέον προτεραιότητα του βραζιλιάνου είναι να μείνει στη Μαδρίτη, καθώς η παρουσία του Γάλλου τεχνικού έχει προκαλέσει την αλλαγή της στάσης του.

Οι εγγυήσεις του προπονητή του αλλά και το γεγονός πως υπολογίζεται ξανά ως πρώτη λύση έχουν πείσει τον Μαρσέλο να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη λευκή φανέλα, βάζοντας τέλος στις σκέψεις του περί αναχώρησης για Ιταλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ