Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ 2-0

Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ 2-0

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε από το χέρι την Μπαρτσελόνα και την οδήγησε στη νίκη με 2-0 επί της Εσπανιόλ στο «Καμπ Νου».

Η Εσπανιόλ κρατούσε στο μηδέν την Μπαρτσελόνα για κάτι παραπάνω από μία ώρα στο «Καμπ Νου», δείχνοντας ικανή να φύγει από το γήπεδο με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Λιονέλ Μέσι όμως είχε άλλη άποψη.

Η Μπαρτσελόνα ήταν κυρίαρχη από το πρώτο λεπτό του αγώνα κόντρα στην Εσπανιόλ, δημιούργησε πολλές φάσεις, όμως μέχρι και τα μισά του δευτέρου μέρους δεν είχε βρει τον τρόπο να ανοίξει το σκορ. Κάπου εκεί, ο Μέσι αποφάσισε να το αλλάξει αυτό.

Στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Αργεντινός νίκησε τον Ντιέγκο Λόπεθ με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλά… Πανένκα και έκτοτε τα πράγματα έγιναν πιο απλά για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να βγουν μπροστά και να κυνηγήσουν το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο όχι μόνο δεν το βρήκαν, αλλά δέχτηκαν και δεύτερο.

Ο Μάλκομ έφυγε από τα αριστερά στην αντεπίθεση και δίχως να βιαστεί πάσαρε ψύχραιμα στον Μέσι, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την Μπαρτσελόνα, που άνοιξε την διαφορά από την 2η Ατλέτικο Μαδρίτης στους 13 βαθμούς, μία εβδομάδα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ