Ρεάλ Μαδρίτης – Ουέσκα 3-2

Ρεάλ Μαδρίτης – Ουέσκα 3-2

Η ουραγός Ουέσκα έπαιξε χωρίς άγχος στο Μπερναμπέου και παραλίγο να... σοκάρει τη Ρεάλ, που την έσωσε ο Μπενζεμά στην εκπνοή (3-2).

Ο Καρίμ Μπενζεμά έδωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης από της… Ουέσκα τα δόντια, σκοράροντας  ένα λεπτό πριν συμπληρωθούν τα 90 και κράτησε την ομάδα του στο κατόπι της δεύτερης Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Ερνάντεθ στο 3ο λεπτό, η Ρεάλ επέστρεψε και πέρασε με 2-1 για να ισοφαρίσει ο Ετσέιτα, αλλά η τελευταία λέξη ανήκε στην ομάδα του Ζιντάν…

Κάτω από τα δοκάρια έπαιξε ο… Ζιντάν, ο Λούκα Ζιντάν που δέχτηκε το πρώτο γκολ από τον Κούτσο Ερνάντεθ. Αυτό ήταν μάλιστα το πρώτο γκολ που σκόραρε η Ουέσκα μέσα στο «Μπερναμπέου».

Ο Ίσκο έφερε το παιχνίδι στα ίσα, στο 25ο λεπτό (1-1), όμως η Βασίλισσα δεν έδειχνε να πατά καλά στον αγωνιστικό χώρο. Το 2-1 από τον Θεμπάγιος έβαλε για λίγο τα πράγματα στη θέση τους στη Μαδρίτη, όμως ο Ετσέιτα στο 74’ έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα (2-2).

Οι Μαδριλένοι είχαν αρχίσει να δυσανασχετούν στην κερκίδα, αλλά ευτυχώς για την ομάδα του Ζιζού ο Καρίμ Μπενζεμά δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο Γάλλος διεθνής άσος με εκπληκτικό γκολ έκανε το 3-2 που επιτρέπει στους Μερένχες να κυνηγούν την δεύτερη της βαθμολογίας Ατλέτικο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ