Ρεάλ Μαδρίτης – Εϊμπάρ 2-1 (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης – Εϊμπάρ 2-1 (vid)

Ο Καρίμ Μπενζεμά πήρε το… όπλο του και με δύο σεντερφορίσιες κεφαλιές (59’, 81’) οδήγησε τη Ρεάλ στη νίκη-ανατροπή επί της Εϊμπάρ. Αποδοκιμασίες στο Μπερναμπέου για την άθλια εικόνα των γηπεδούχων.

Δεν βλέπεται η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ευτυχώς για τον Ζινεντίν Ζιντάν και τον Φλορεντίνο Πέρεθ υπάρχει ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος επιθετικός με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο οδήγησε την ομάδα του στην ανατροπή επί της Εϊμπάρ (2-1) και γλίτωσε τη Βασίλισσα από ένα ακόμα κάζο στη φετινή σεζόν.

Οι γηπεδούχοι, παρά τη νίκη, σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν απογοητευτικοί, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει έντονα τους παίκτες. Αυτός μάλιστα που συγκέντρωσε τα περισσότερα πυρά των οπαδών ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος αποτελεί ουσιαστικά ξένο σώμα.

Στα του παιχνιδιού, η Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο ημίχρονο ήταν τραγική. Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι τελείωσε το πρώτο 45άλεπτο χωρίς ευκαιρία! Η Εϊμπάρ εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων και στο 39’ άνοιξε το σκορ με τον Κάρντονα. Στο δεύτερο ημίχρονο η άθλια εικόνα των Μερέγχες βελτιώθηκε και μπροστάρη τον Καρίμ Μπενζεμά έφτασε στην ανατροπή. Ο Γάλλος με δύο σεντερφορίσιες κεφαλιές στο 59’ και στο 81’ έφερε τούμπα το ματς και χάρισε το τρίποντο στη Ρεάλ.

Με αυτή τη νίκη η Ρεάλ έφτασε τους 60 πόντους και μείωσε στους 2 τη διαφορά από τη δεύτερη Ατλέτικο, η οποία παίζει αργότερα στην Βαρκελώνη απέναντι στην παρέα του Λιονέλ Μέσι.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ