Ρεάλ Μαδρίτης: Μόνο με μισό δις φεύγει ο Βαράν

Ρεάλ Μαδρίτης: Μόνο με μισό δις φεύγει ο Βαράν

Μόνο με την αποπληρωμή της ρήτρας ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ μπορεί να αποκτήσει κάποιος σύλλογος τον Ράφαελ Βαράν, καθώς η Ρεάλ δεν έχει καμία πρόθεση να τον παραχωρήσει.

Ο Ράφαελ Βαράν έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την Παρί Σεν Ζερμέν να εξετάζει ζεστά το ενδεχόμενο κρούσης για την απόκτησή του.

Παρόλα αυτά, οι «Μερένχες» δεν προτίθενται σε καμία περίπτωση να αφήσουν τον 25χρονο να αποχωρήσει, κάτι που αποδεικνύεται και από την απόφασή τους να μην μπουν καν σε διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενους συλλόγους για την παραχώρησή του.

Αντίθετα, στόχος των Μαδριλένων είναι να μεταπείσουν τον Βαράν να παραμείνει στη Μαδρίτη, με δέλεαρ ένα νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Τόσο η διοίκηση της ομάδας, όσο και ο Ζινεντίν Ζιντάν έχουν την αίσθηση πως δεν υπάρχει καλύτερος αντικαταστάτης του Γάλλου στην μεταγραφική αγορά, με αποτέλεσμα να μην έχουν καμία διάθεση να τον δουν να αποχωρεί.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η AS, αν κάποιος σύλλογος θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να σπάσει τη ρήτρα του, η οποία ανέρχεται στο μυθικό πόσο των 500 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως γίνεται εμφανές, σε περίπτωση που ο Βαράν δεν… πιέσει καταστάσεις για να αλλάξει τη στάση της Ρεάλ, η τιμή του θα είναι απαγορευτική για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ