Σε προχωρημένες επαφές με Γιόβιτς η Ρεάλ

Σε προχωρημένες επαφές με Γιόβιτς η Ρεάλ

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την παραχώρηση του Λούκα Γιόβιτς.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανακοίνωσε και επίσημα προ ολίγων ημερών την απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς από τη Μπενφίκα, καταβάλλοντας το ιδιαίτερα χαμηλό ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ προς τον Πορτογαλικό σύλλογο.

Όπως υποστηρίζει, όμως, η AS η παραμονή του Σέρβου στη Γερμανία δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς στόχος των «αετών» είναι να τον… μοσχοπουλήσουν το προσεχές καλοκαίρι.

Μάλιστα, ήδη η ομάδα της Φρανκφούρτης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρηση του 21χρονου, με τους Μαδριλένους για την ώρα να μοιάζουν το φαβορί για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, οι δυο πλευρές αναμένεται να συμφωνήσουν για ένα ποσό κοντά στα 50 με 60 εκατομμύρια ευρώ, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής κάνει τα πράγματα ακόμη πιο εύκολα στις διαπραγματεύσεις, καθώς δείχνει πρόθυμος να συνεχίσει την καριέρα του στη Μαδρίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ