Σιμεόνε: «Άδικη η κριτική στον Μέσι»

Σιμεόνε: «Άδικη η κριτική στον Μέσι»

Στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι στάθηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, χαρακτηρίζοντας άδικη την κριτική που ασκείται στον 31χρονο σχετικά με τις εμφανίσεις του με την Εθνική Αργεντινής.

Δεν είναι άγνωστο πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι θαυμαστής των ικανοτήτων του Λιονέλ Μέσι. Παρά το γεγονός πως οι δυο τους είναι… εχθροί εντός αγωνιστικού χώρου και αναμετρώνται πολλάκις κατά τη διάρκεια της σεζόν, ο τεχνικός της Ατλέτικο πάντα έτρεφε μεγάλη εκτίμηση για τον μικρό μάγο της Μπαρτσελόνα.

Με βάση τα παραπάνω, δεν είναι παράλογο πως σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Goal.com», ο 48χρονος υποστήριξε τον σούπερσταρ των «μπλαουγκράνα» και χαρακτήρισε άδικη την δριμεία κριτική που του ασκείται για τις αποτυχίες της Εθνικής Αργεντινής σε Μουντιάλ και Κόπα Αμέρικα.

«Ο Μέσι παραλίγο να κέρδιζε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014. Κάποιοι άνθρωπο του ασκούν κριτική συνέχεια, αλλά ο Μέσι είναι φανταστικός. Πόσες χρυσές μπάλες έχει κερδίσει, πόσα γκολ έχει σκοράρει, πόσες φορές έχει βοηθήσει την Μπαρτσελόνα; Χωρίς αυτόν, δεν θα ήταν το ίδιο».

Δεν είναι δίκαιη η κριτική, ειδικά στην Αργεντινή. Πολλοί αναρωτιούνται γιατί είναι καλός στην Μπαρτσελόνα και όχι στην Αργεντινή. Δεν είναι δύσκολη η απάντηση, στην Μπαρτσελόνα έχει παίκτες που τον στηρίζουν, στην Αργεντινή δεν υπάρχουν τόσοι. Το ίδιο ισχύει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Πορτογαλία.

Αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει η «Αλμπισελέστε» για να επιστρέψει στις επιτυχίες, ο Σιμεόνε απάντησε:

«Είναι δύσκολη κουβέντα, γιατί δεν έχω τη θέση του προπονητή. Είναι σαν να ρωτάς κάποιον φίλαθλο, δεν θα ξέρει. Είναι διαφορετικό να είσαι προπονητής σε μία εθνική ομάδα, με ποδοσφαιρική κουλτούρα και πάθος από πίσω σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ