Αλαβές – Βαγιαδολίδ 2-2

Αλαβές – Βαγιαδολίδ 2-2

Η Βαγιαδολίδ απέσπασε σπουδαία ισοπαλία εκτός έδρας από την Αλαβές (2-2) και βγήκε έστω προσωρινά από την επικίνδυνη ζώνη αποφασισμένη να παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή

Την προηγούμενη αγωνιστική, με ένα πέναλτι που δέχθηκε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων στο ματς με τη Χετάφε, η Βαγιαδολίδ έχασε μέσα από τα χέρια της μια σωτήρια, για τη μάχη της παραμονής, νίκη.

Κόντρα στην Αλαβές στο Mendizorroza, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της La Liga, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αποσπάσουν σημαντική ισοπαλία (2-2) και βγήκαν έστω προσωρινά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο πορτιέρο της Βαγιαδολίδ χάρισε το πρώτο γκολ στην Αλαβές, ενώ είχε ευθύνη και στο δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επιστρέψουν στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2 και να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Και οι δύο αντίπαλοι έχουν ξεχάσει τι πάει να πει… νίκη. Έτσι η μεν Αλαβές αποχαιρετά το ευρωπαϊκό όνειρο και η δε Βαγιαδολίδ αναγκάζεται να παλέψει ως το τέλος για να αποφύγει τον υποβιβασμό!

Το λάθος του Γιοέλ χάρισαν στο 4ο λεπτό το 1-0 στον Γκουιντέτι, ενώ και στο 24ο λεπτό στο τέρμα του Γιόνι έχει ευθύνη ο κίπερ. Ωστόσο, η Βαγιαδολίδ ισοφάρισε με τους Χοακίν (38′) και Ουνάλ (76′ πέν.), παίρνοντας έναν πολύ σημαντικό βαθμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ