Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-0

Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-0

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 3-0 την Μπιλμπάο, με τον Καρίμ Μπενζεμά να πετυχαίνει και τα τρία τέρματα της βασίλισσας.

Με τον Καρίμ Μπενζεμά να κάνει χατ-τρικ και να φτάνει στα 21 γκολ στη La Liga, η Ρεάλ καθάρισε εύκολα την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 3-0 και παρέμεινε στο -4 από την Ατλέτικο.

Η βασίλισσα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στους Βάσκους, με τον Μπενζεμά να κάνει εκπληκτικά πράγματα. Ο Γάλλος επιθετικός δείχνει πως μπορεί να ηγηθεί των μερένχες και με ένα δεύτερο ημίχρονο μαγικό έδωσε τη νίκη στη βασίλισσα.

Συγκεκριμένα, ο Μπενζεμά πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς στο 47′ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 76ο λεπτό «κλείδωσε» τη νίκη με το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση. Ο Μπενζεμά έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις κάνοντας το 3-0 και ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ του.

Με αυτή τη νίκη η Ρεάλ παρέμεινε στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, καθώς μείωσε τη διαφορά και πάλι από την Ατλέτικο Μαδρίτης στους 4 βαθμούς.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαγιέχο, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρος (70′ Ισκο), Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ (70′ Μπέιλ), Ασένσιο (84′ Ντίαθ), Μπενζεμά.

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Γκαΐθκα Γκαριτάνο): Ιάγο Ερενίν, Ινιγκο Λέκουε, Γεράι, Ινιγκο Μαρτίνεθ, Γιούρι, Σαν Χοσέ, Ετσεμπερία, Μουνιαΐν, Ραούλ Γκαρθία (76′ Αντούριθ), Ινιγκο Κόρδοβα (76′ Ουνάι Λόπεθ), Ινάκι Γουίλιαμς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ