Δανείζει τον Μπέιλ η Ρεάλ

Δανείζει τον Μπέιλ η Ρεάλ

Η Ρεάλ δεν έχει καταφέρει να βρει αγοραστές για τον Γκάρεθ Μπείλ και πλέον υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για δανεισμό του Ουαλού άσου.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει καταστήσει σαφές στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης πως δεν υπολογίζει τον Γκάρεθ Μπέιλ για την επόμενη σεζόν και πλέον οι ιθύνοντες των Μαδριλένων ψάχνουν ομάδα για να τον πουλήσουν.

Πριν από μερικές εβδομάδες, δημοσιεύματα ήθελαν τους «Μερένχες» να αξιώνουν το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσουν τον Ουαλό, όμως πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Στην ισπανική πρωτεύουσα υπάρχει έντονος προβληματισμός για το γεγονός πως δεν έχει καταφθάσει καμία πρόταση για τον 29χρονο, ενδεχομένως λόγω του ιστορικού του με τους τραυματισμούς αλλά και του παχυλού συμβολαίου του.

Όπως αναφέρει η Marca, η αδιαφορία των υπόλοιπων συλλόγων για την περίπτωση του Μπέιλ έχει ωθήσει τη «βασίλισσα» στο να κάνει σκέψεις μέχρι και για δανεισμό του ταχύτατου εξτρέμ.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι Μαδριλένοι δεν είναι καθόλου αισιόδοξοι ότι κάποια ικανοποιητική πρόταση θα φτάσει στα γραφεία το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που έχει προκαλέσει… δραστικά μέτρα.

Πλέον, πιο πιθανό σενάριο φαντάζει ο δανεισμός του 29χρονου, στον οποίο πάντως πιθανότατα θα συμπεριλαμβάνεται και οψιόν για την πώλησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ