Η Ρεάλ πρότεινε ανταλλαγή του Μπέιλ με τον Πογκμπά

Η Ρεάλ πρότεινε ανταλλαγή του Μπέιλ με τον Πογκμπά

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Πολ Πογκμπά και φέρεται να πρότεινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανταλλαγή του Γάλλου σταρ με τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πρόκειται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να έχει θέσει συγκεκριμένους όρους.

Ένας από αυτούς φέρεται να είναι η απόκτηση του Πολ Πογκμπά, αλλά και η αποχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς ο Γάλλος τεχνικός δεν φαίνεται να τον υπολογίζει. Ο Ζιζού θέλει διακαώς την απόκτηση του Γάλλου σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι ιθύνοντες της βασίλισσας είναι διατεθειμένοι να προτείνουν μια μεγάλη ανταλλαγή στους κόκκινους διαβόλους.

Η Γιουνάιτεντ από την πλευρά της δεν θα έλεγε «όχι» σε ενδεχόμενη μεταγραφή του Μπέιλ στο Μάντσεστερ και η Ρεάλ θέλει να το εκμεταλλευτεί, προτείνοντας τον Ουαλό στους κόκκινους διαβόλους.

Σύμφωνα με το Tuttosport η Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για μία τέτοια κίνηση που θα «ταράξει τα νερά» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά θέλει πέρα από τον Μπέιλ και μερικά εκατομμύρια, αφού ο Μπέιλ έχει πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια στην καριέρα του, αλλά και πολλούς τραυματισμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ