Ράγιο Βαγιεκάνο – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0

Ράγιο Βαγιεκάνο – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0

Η Ράγιο σόκαρε τη Βασίλισσα Ρεάλ, επικρατώντας 1-0 στο Βαγιέκας και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 14 συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων κόντρα στους Μερένχες!

AQUÍ NO SE RINDE NADIE!!!! έγραψαν οι διαχειριστές των social media της Ράγιο Βαγιεκάνο μετά τη νίκη της ομάδας επί της (μέχρι αποκαθήλωσης) πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ.

Ελληνιστί «Εδώ δεν τα παρατάμε ποτέ»!

Η ομάδα από το Βαγέκας, προτελευταία στη βαθμολογία της La Liga με 30 βαθμούς συγκομιδή, κατάφερε μετά από 14 συνεχόμενες ήττες κόντρα στους Μερένχες, να επικρατήσει 1-0 το βράδυ της Κυριακής (28/04) «σπάζοντας» κατάρα 22 ετών!

Η Ρεάλ ήταν αδιάφορη βαθμολογικά και ταξίδεψε στο προάστιο της Μαδρίτης κάνοντας αγγαρεία. Κάτι που φάνηκε και στο γρασίδι.

Για τους γηπεδούχους όμως αυτό το… αναπάντεχο τρίποντο, είναι μεγάλη «ανάσα» στη μάχη που δίνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Η Βασίλισσα που παραπαίει και εύχεται να ολοκληρωθεί κάποια στιγμή αυτή η μαρτυρική χρονιά, έχασε για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια από την μικρή ομάδα της Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, τελευταία φορά που ηττήθηκε από την Ράγιο ήταν το μακρινό 1997, πάλι με το ίδιο σκορ (1-0).

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση προήλθε έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εμπάρμπα στο 23.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ