«Ο Μπέιλ είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη Ρεάλ»

«Ο Μπέιλ είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη Ρεάλ»

Απόλυτα επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τη Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει ο Γκάρεθ Μπέιλ, σύμφωνα με τον ατζέντη του.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ φαίνεται πως τελευταίο διάστημα δεν έχει το μυαλό του στη Ρεάλ Μαδρίτης με τελευταία αλλά και συνάμα τρανταχτή απόδειξη, την απόφασή του να μην αποχωρήσει με το λεωφορείο της ομάδας μετά τη λήξη του ματς με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Το συγκεκριμένο γεγονός σε συνδυασμό με την αγωνιστική εικόνα του Ουαλού δείχνουν πως δεν είναι πλήρως αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με τους «Μερένχες», ενώ την ίδια ώρα ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για σίγουρη πώληση του 29χρονου το προσεχές καλοκαίρι.

Μάλιστα ακόμα και ο ίδιος ο Ζινεντίν Ζιντάν αρνήθηκε να υπερασπιστεί τον παίκτη του τονίζοντας πως πλέον δεν γνωρίζει αν ο Μπείλ είναι επικεντρωμένος στην ομάδα.

Κληθείς πάντως να τοποθετηθεί πάνω στα σχόλια του Γάλλου τεχνικού, ο ατζέντης του 29χρονου αστέρα έκανε σαφές πως ο πελάτης του είναι πλήρως αφοσιωμένος στους Μαδριλένους, πιθανότατα σε μια προσπάθεια να ρίξει… στάχτη στα μάτια.

«Ο Μπέιλ είναι 100% συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τη Ρεάλ. Τίποτα δεν έχει αλλάξει», τόνισε ο Τζόναθαν Μπάρνετ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ