«Η Ρεάλ θα διαθέσει 540 εκατ. ευρώ για μεταγραφές»

«Η Ρεάλ θα διαθέσει 540 εκατ. ευρώ για μεταγραφές»

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται διατεθειμένη να ξοδέψει πάνω από 540 εκατ. ευρώ για να ενισχυθεί, τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κινήθηκε στη μετριότητα τη φετινή σεζόν χωρίς να καταφέρει να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο και ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι αποφασισμένος να αλλάξει πολιτική το καλοκαίρι.

Ο ισχυρός άνδρας της βασίλισσας σκοπεύει να ξοδέψει πακτωλό χρημάτων στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο με σκοπό η Ρεάλ να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης και του ισπανικού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με την As η Ρεάλ Μαδρίτης προτίθεται να ξοδέψει πάνω από 540 εκατ. ευρώ για μεταγραφές.

Όπως αναφέρει μάλιστα στο δημοσίευμα της η ισπανική εφημερίδα, μπορεί να έχει αποκτήσει τον Μιλιτάο από την Πόρτο για 50 εκατ. ευρώ, όμως η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο φαντασμαγορική. Πέρα από τον κεντρικό αμυντικό των Πορτογάλων η βασίλισσα θα κινηθεί για τους Πολ Πογκμπά, Εντέν Αζάρ, Τανγκί Ντομπελέ, Κρίστιαν Έρικσεν και Λούκα Γιόβιτς. Παράλληλα ίσως ψάξει και το μπαμ με τον Κιλιάν Μπαπέ ή τον Νεϊμάρ, αλλά και οι δύο είναι εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις.

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ζητήσει κοντά στα 150 εκατ. ευρώ για τον Πογκμπά, ενώ η τιμή του Αζάρ είναι στα 112 εκατ. ευρώ και για τον Έρικεν 85 εκατ. ευρώ. Ο Ντομπελέ κοστολογείται από τη Λιόν στα 80 εκατ. ευρώ, ενώ ο Γιόβιτς μπορεί να αποκτηθεί από την Αϊντραχτ για 60 εκατ. ευρώ.

Η Ρεάλ λόγω της πολιτικής των τελευταίων ετών έχει χρήματα προς διάθεση, ενώ θα υπάρχουν έσοδα από πωλήσεις παικτών όπως οι Μπέιλ, Χάμες και Κόβατσιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ