Ο Ζιντάν ενημέρωσε τον Μπέιλ ότι δεν τον θέλει

Ο Ζιντάν ενημέρωσε τον Μπέιλ ότι δεν τον θέλει

Ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στον Ουαλό αστέρα πως δεν συγκαταλέγεται στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

Είναι λίγο – πολύ γνωστό πως τόσο η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν επιθυμούν την παραμονή του Γκάρεθ Μπέιλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και φαίνεται πως έχει ληφθεί από κοινού απόφαση να παραχωρηθεί το προσεχές καλοκαίρι.

Η πιο γερή απόδειξη μάλιστα των προθέσεων του συλλόγου αλλά και του Γάλλου τεχνικού έγινε εμφανής το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με τον Ουαλό να μην συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή των «Μερένχες» για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ.

Λίγες ημέρες αργότερα, η Marca έρχεται να επιβεβαιώσει τα… προφανή, καθώς σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει κάνει ήδη γνωστό στον 29χρονο πως δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν και τον προέτρεψε να αναζητήσει αλλού το μέλλον του.

Μάλιστα, το ίδιο φαίνεται να έπραξε και με τους δυο Ισπανούς, Ντάνι Θεμπάγιος και Μάρκος Γιορέντε, στους οποίους τόνισε πως μπορούν να φέρουν μια καλή πρόταση και να αποχωρήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ