«Πρόταση 280 εκατομμυρίων ευρώ της Ρεάλ για Μπαπέ»

«Πρόταση 280 εκατομμυρίων ευρώ της Ρεάλ για Μπαπέ»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, προσφέροντας στην Παρί μέχρι και 280 εκατομμύρια ευρώ για τον Κίλιαν Μπαπέ.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζονται για ισχυρές ενισχύσεις στη θερινή μεταγραφική περίοδο, με τα ονόματα των Εντέν Αζάρ και Πολ Πογκμπά να βρίσκονται ψηλά στη λίστα των «Μερένχες».

Παρόλα αυτά, κανένας εκ των δυο δεν αποτελεί τη βόμβα που αναμένεται να πυροδοτήσουν οι Μαδριλένοι, οι οποίοι εξακολουθούν να έχουν στο στόχαστρό τους τον Κίλιαν Μπαπέ.

Όπως υποστηρίζει μάλιστα, το «France Football» η Ρεάλ ετοιμάζει αστρονομική πρόταση ύψους 280 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Γάλλου, ευελπιστώντας πως η Παρί θα ενδώσει στο… χρυσάφι της «βασίλισσας» και θα δώσει την έγκρισή της για τη μεταγραφή.

Μάλιστα, το γεγονός πως οι Παριζιάνοι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το Financial Fair Play διατηρεί αισιόδοξους τους ιθύνοντες των «Μερένχες», οι οποίοι έχουν την πεποίθηση πως θα καταφέρουν τελικά να φέρουν τον Γάλλο αστέρα στη Μαδρίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ