Ο Ραϊόλα «μπλοκάρει» τη μεταγραφή του Ντε Λιχτ στη Μπαρτσελόνα

Ο Ραϊόλα «μπλοκάρει» τη μεταγραφή του Ντε Λιχτ στη Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα τα έχει βρει σε όλα με τον Άγιαξ για την απόκτηση του Ματέις Ντε Λιχτ, όμως ο Μίνο Ραϊόλα έχει μετατραπεί σε ανασταλτικό παράγοντα για τη μεταγραφή.

Μπαρτσελόνα και Άγιαξ έχουν συμφωνήσει για ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ για τη μετακίνηση του Ντε Λιχτ στη Βαρκελώνη, αλλά ακόμη η μεταγραφή δεν μπορεί να θεωρηθεί «τελειωμένη» υπόθεση.

Και αυτό γιατί ο ατζέντης του 19χρονου στόπερ, Μίνο Ραϊόλα έχει βάλει φρένο στις διαδικασίες, καθώς δεν έχει ικανοποιηθεί από την προμήθεια που θα λάβει από τους «μπλαουγκράνα».

Συγκεκριμένα, οι μάνατζερ παίρνουν συνήθως ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ 5% και 10%  για κάθε μεταγραφή, όμως ο Ιταλός εκτόξευσε τις απαιτήσεις του ζητώντας προμήθεια που φτάνει το 20%.

Φυσικά κάτι τέτοιο σημαίνει πως ο ίδιος θα λάβει κοντά στα 14 εκατομμύρια από τα 70 συνολικά που θα κατατεθούν, ποσό που ούτε ο Άγιαξ αλλά ούτε και η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένες να πληρώσουν.

Με βάση τα παραπάνω, ο διάσημος ατζέντης έχει βάλει «στοπ» στη μετακίνηση του Ολλανδού στην Καταλονία και πλέον περιμένει κάποια μεγαλύτερη προσφορά είτε από τους «μπλαουγκράνα» είτε από κάποιον διαφορετικό σύλλογο.

Πάντως, το μέλλον του Ντε Λιχτ εξακολουθεί να εξαρτάται από τον ίδιο, αφού εκείνος είναι που θα πάρει την τελική απόφαση αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ