Βαλβέρδε: «Θα παραμείνω στην Μπαρτσελόνα με τις ευλογίες Μπαρτομέου»

Βαλβέρδε: «Θα παραμείνω στην Μπαρτσελόνα με τις ευλογίες Μπαρτομέου»

Ο Βαλβέρδε λίγες μέρες μετά τον τραυματικό αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τη Λίβερπουλ, μίλησε στους δημοσιογράφους χωρίς να κρύβεται και προανήγγειλε την παραμονή του στους Μπλαουγκράνα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε για δεύτερη σερί χρονιά υπέστη αποκλεισμό… σοκ από το Champions League. Πέρσι θύτης ήταν ο Κώστας Μανωλάς και η Ρόμα και φέτος οι Βαϊνάλντουμ, Οριζί και η Λίβερπουλ.

Αναμφίβολα τεράστιο πλήγμα στο πρεστίζ του συλλόγου που κόστισε στον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού σε δημοτικότητα και… ανοχή από τη διοίκηση και τα media της Καταλανικής πρωτεύουσας.

Τα τελευταία… ξεσάλωσαν μετά την 4άρα του Άνφιλντ, αναφέροντας πως ο κύκλος του «Τσιγκούρι» κλείνει στο τέλος της σεζόν.

Ο ίδιος ο Βαλβέρδε όμως, όπως συνηθίζει δεν κρύφτηκε στα δύσκολα. Βγήκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους αναλύοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.

Όλα αυτά σε μια συνέντευξη από την οποία κρατάμε την ατάκα που αναφέρει πως θα παραμείνει και του χρόνου στην Μπαρτσελόνα μιας και έχει την  στήριξη του Μπαρτομέου παρά τα αντιθέτως λεγόμενα.

«Θέλω να κάνω το βήμα παραπέρα. Δεν πρόκειται να κρυφτώ. Νιώθω ότι βρίσκομαι στο Great Escape, ότι μόλις με έχουν πιάσει και είμαι σε ένα κελί τιμωρημένος. Θέλω να παίξουμε το αυριανό παιχνίδι. Όλοι πονάμε, δεν θα το αρνηθώ. Μπορείς να χάσεις σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι, αλλά το θέμα είναι πώς το χάνεις.

Δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό μας πονάει. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν έχω δει ξανά τον αγώνα με τη Λίβερπουλ, αλλά έχω τα πάντα στο μυαλό μου.

Ναι, θα μείνω στην Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν. Είμαι πολύ καλά και ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω εδώ. Έχω τη δύναμη για να συνεχίσω. Δεν είναι ώρα για να κρυφτούμε, έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και έχω την εμπιστοσύνη των διοικούντων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ