Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 3-1

Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 3-1

Η Σοσιεδάδ έκανε ό,τι ήθελε στο Ανοέτα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης που δεν διεκδικεί εδώ και καιρό κάτι στην Ισπανία, επικράτησε 3-1 κι ελπίζει σε έξοδο στο Europa League. Το πανόραμα της προτελευταίας αγωνιστικής της La Liga

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Ανοέτα επικρατώντας 3-1 και δικαιούται να κάνει όνειρα για Ευρώπη…

Οι Βάσκοι πέτυχαν την τρίτη τους σερί νίκη, βρέθηκαν στην 8η θέση της βαθμολογίας, στο -3 από το εισιτήριο του Europa League και στην τελευταία στροφή με την Εσπανιόλ θέλουν νίκη και παράλληλα ήττα της Μπιλμπάο για να πάρουν το πολύτιμο χαρτάκι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι, μόλις για τρίτη φορά στην ιστορία τους, επικρατούν της Βασίλισσα δυο φορές μέσα στην ίδια σεζόν.

Οι Μαδριλένοι που είναι βαθμολογικά αδιάφοροι εδώ και αρκετές αγωνιστικές ναι μεν άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Ντίας, ωστόσο στη συνέχεια δεν φάνηκαν καθόλου ανταγωνιστικοί και μοιραία ηττήθηκαν.

Ο Μερίνο ισοφάρισε σε 1-1 στο 26′, στο 39′ ο Βαγιέχο σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι στην προσπάθεια του Γουίλιαν Ζοσέ και αποβλήθηκε. Ο Κουρτουά επενέβη αποκρούοντας το πέναλτι του Βραζιλιάνου, ωστόσο στο 57′ η Σοσιεδάδ με τον Θαλντούα πέτυχε το 2-1. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο 17χρονος Μπαρενετσέα!

Σοσιεδάδ: Ρούλι, Μορένο, Θαλντούα (68′ Γιανουζάι), Γιορέντε, Μουνιόθ, Μερίνο, Πάρδο (77′ Ιγιαραμέντι), Θουμπέλδια, Μπαρενετσέα (87′ Χουάνμι), Γ. Ζοσέ, Οϊαρθάμπαλ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαγιέχο, Νάτσο, Μαρσέλο, Κρόος, Καζεμίρο, Ισκο (56′ Ισκο), Μπραχίμ Ντίας (65′ Βάθκεθ), Μπενζεμά, Ασένσιο (76′ Βινίσιους)

Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί ποια θα είναι η τέταρτη ισπανική ομάδα που θα αγωνιστεί στο Champions League της επόμενης περιόδου. Η Βαλένθια, αν και αρχικά βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε στο «Μεστάγια» 3-1 της Αλαβές και πλέον έχει το «πάνω χέρι», καθώς είναι ισόβαθμη με τη Χετάφε.

Οι «μικροί» της Μαδρίτης πήγαν να κάνουν ακόμη ένα θαύμα στο «Καμπ Νου» απέναντι στην πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα και θα μπορούσαν να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό, αλλά ο Μολίνα είχε δοκάρι στο 88΄, με το σκορ στο 1-0, και δύο λεπτά αργότερα ένα αυτογκόλ του Αραμπάρι «σφράγισε» τη νίκη των Καταλανών.

Κάποιες ελπίδες για έξοδο στο Champions League διατήρησε και η Σεβίλλη, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, όμως οι Ανδαλουσιάνοι βρίσκονται στο -2 και υστερούν στις ισοβαθμίες, που σημαίνει ότι θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να νικήσουν και ταυτόχρονα να ηττηθούν Βαλένθια και Χετάφε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 37ης αγωνιστικής:

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Θέλτα 3-1
Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη 1-1
Βαλένθια – Αλαβές 3-1
Βιγιαρεάλ – Εϊμπάρ 1-0
Λεγκανές – Εσπανιόλ 0-2
Μπαρτσελόνα – Χετάφε 2-0
Μπέτις – Ουέσκα 2-1
Ράγιο Βαγιεκάνο – Βιγιαδολίδ 1-2
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 3-1
Χιρόνα – Λεβάντε 1-2

Η βαθμολογία μια στροφή πριν το τέλος του πρωταθλήματος:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ