«Σκέφτεται να παραιτηθεί ο Βαλβέρδε»

«Σκέφτεται να παραιτηθεί ο Βαλβέρδε»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε περνάει μια δύσκολη χρονιά στην Μπαρτσελόνα και τα σενάρια γύρω από το όνομα του ολοένα και αυξάνονται.

Ο Βάσκος τεχνικός μπορεί να κατέκτησε και πάλι το πρωτάθλημα της La Liga αλλά ο ταπεινωτικός αποκλεισμός της ομάδας του στα ημιτελικά του Champions League από την Λίβερπουλ τον έφερε στο επίκεντρο δριμείας κριτικής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία τα πράγματα είναι σε τεντωμένο σχοινί για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, αφού φέρεται να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου μετά από δύο χρόνια στον πάγκο των μπλαουγκράνα.

Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα ABC, ο Βαλβέρδε εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα μετά τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Βαλένθια στις 25 Μαΐου, παρά το γεγονός ότι έχει την απόλυτη στήριξη των ποδοσφαιριστών του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για την πίεση και την κριτική που δέχεται ο Βάσκος, ενώ μια ανάλογη κίνηση είχε κάνει και στο παρελθόν το 2008 στον πάγκο της Εσπανιόλ, όπου και πάλι το κλίμα ήταν βαρύ για τον ίδιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ