«Στα 300 εκατομμύρια ευρώ το μπάτζετ της Ρεάλ»

«Στα 300 εκατομμύρια ευρώ το μπάτζετ της Ρεάλ»

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ ετοιμάζεται να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα το καλοκαίρι, όμως προκειμένου να μην υπάρξει θέμα με το FFP πρέπει να γίνουν και ορισμένες πωλήσεις.

Έτοιμη να εισέλθει δυναμικά στο θερινό μεταγραφικό παζάρι είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά και την καταστροφική πρώτη σεζόν στη μετά Ρονάλντο εποχή, οι «Μερένχες» είναι διατεθειμένοι να ενισχυθούν σημαντικά ενόψει της νέας περιόδου, κάτι που αποδεικνύεται και από το μεταγραφικό μπάτζετ.

Όπως αναφέρει μάλιστα η Marca, οι Μαδριλένοι θα έχουν στη διάθεσή τους ένα ποσό κοντά στα 300 εκατομμύρια ευρώ , προκειμένου να κινηθούν ελεύθερα στην αγορά.

Πάντως, στη Μαδρίτη έχουν μεριμνήσει και για το Financial Fair Play, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα θα ήθελαν να έχουν την ίδια μοίρα με τις Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν.

Για αυτό το λόγο, στο σύλλογο σκοπεύουν να βάλουν στα ταμεία τους περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ από πωλήσεις και ήδη τα πρώτα υποψήφια ονόματα προς αποχώρηση έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Μπέιλ, Θεμπάγιος, Γιορέντε και Νάβας οι οποίοι με τα τωρινά δεδομένα βρίσκονται πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου, δίχως πάντως αυτό να σημαίνει πως δεν θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ