«Ο Ραϊόλα φρενάρει τη μεταγραφή του Ντε Λιχτ στη Μπαρτσελόνα»

«Ο Ραϊόλα φρενάρει τη μεταγραφή του Ντε Λιχτ στη Μπαρτσελόνα»

Η μετακίνηση του Ντε Λιχτ στη Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει «κολλήσει» εξαιτίας του υπέρογκου ποσού που ζητάει ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα.

Μπορεί πριν λίγες ημέρες η μεταγραφή του Ματάις Ντε Λιχτ να θεωρούνταν τελειωμένη, όμως πλέον τα δεδομένα τα δεδομένα έχουν ανατραπεί.

Παρότι οι «μπλαουγκράνα» τα έχουν βρει σε όλα με τον Άγιαξ για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή, η υπόθεση δείχνει να έχει… κολλήσει λόγω του ατζέντη του.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η Sport, ο Μίνο Ραϊόλα μόνο εύκολα δεν έχει κάνει τα πράγματα για τους Καταλανούς, αφού από την πλευρά του αρνείται να έρθει σε συμφωνία με τους διοικούντες εάν δεν πληρώσουν την… προμήθειά του.

Ο Ιταλός φαίνεται να αξιώνει κοντά 10 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να δώσει το «οκ» για τη μεταγραφή, ποσό που η Μπαρτσελόνα αρνείται να καταβάλει.

Σαν συνέπεια, η μετακίνηση του Ντε Λιχτ στη Βαρκελώνη βρίσκεται στον αέρα, ενώ την ίδια ώρα Μπάγερν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους φαίνονται διατεθειμένες να μπουν με τη σειρά τους στο κόλπο της απόκτησης του 19χρονου αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ