Μαρσέλο: «Είμαι σίγουρος ότι η Ρεάλ θα επιστρέψει»

Μαρσέλο: «Είμαι σίγουρος ότι η Ρεάλ θα επιστρέψει»

Ο Μαρσέλο τόνισε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιστρέψει στην κορυφή, μετά την ήττα της βασίλισσας από την Μπέτις με 2-0 στο Μπερναμπέου.

Ο Μαρσέλο μίλησε μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπέτις με 2-0 και ανέλαβε την ευθύνη εκ μέρους των παικτών της βασίλισσας για την απογοητευτική σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος μπακ των μερένχες δεν έψαξε δικαιολογίες για τη φετινή σεζόν της ομάδας, όμως ξεκαθάρισε πως τη νέα σεζόν η Ρεάλ θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη και θα επιστρέψει και πάλι στην κορυφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ευθύνη είναι δική μας, αρχίσαμε και τελειώσαμε άσχημα τη σεζόν. Δεν θέλαμε κάτι τέτοιο, στόχος ήταν να διεκδικήσουμε τίτλους, αλλά ήταν μια δύσκολη σεζόν. Θα κάνουμε το παν για να αλλάξουμε την κατάσταση την επόμενη περίοδο. Είμαι σίγουρος πως η Ρεάλ θα επιστρέψει. Στα επτά χρόνια που είμαι εδώ έχουμε πάρει όλους τους τίτλους και μια κακή χρονιά δεν τα διαγράφει αυτά, ούτε αλλάζει κάτι. Όμως δεν θα πρέπει να επαναληφθεί αυτό που έγινε φέτος».

Για τις αποδοκιμασίες: «Όταν κερδίζεις όλα είναι εύκολα. Οι αποδοκιμασίες πρέπει να σου δίνουν κίνητρο. Αν έπαιρνα κατάκαρδα κάθε αποδοκιμασία, δεν θα γινόμουν αυτός που είμαι. Ο κόσμος αποδοκιμάζει για να διορθωθούν τα λάθη. Κάποιες μέρες θα σε γιουχάρουν και άλλες θα σε χειροκροτούν, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ