«Θα κινηθεί για τον Μπαπέ η Ρεάλ» (pic)

«Θα κινηθεί για τον Μπαπέ η Ρεάλ» (pic)

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Κίλιαν Μπαπέ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα.

Σάλος έχει προκληθεί την Παρί Σεν Ζερμέν μετά τις δηλώσεις του Κίλιαν Μπαπέ περί αποχώρησής του από την ομάδα.

Ο γαλλικός σύλλογος θέλησε να ρίξει γρήγορα τους τόνους, αναφέροντας πως ο ποδοσφαιριστής δεν το… κουνάει από το Παρίσι, όμως η ζημιά είχε ήδη προκληθεί.

Τα λόγια του 20χρονου σούπερσταρ δεν άργησαν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον από επίδοξους μνηστήρες, με τη Ρεάλ Μαδρίτης πλέον να έχει πάρει την απόφαση να κινηθεί και επίσημα για την απόκτησή του.

Όπως υποστηρίζει το «Paris United», οι τελευταίες εξελίξεις έπεισαν τους Μαδριλένους να επιστρέψουν στην κούρσα… διεκδίκησης του Μπαπέ και έχοντας στη διάθεσή τους 600 εκατομμύρια για να ξοδέψουν είναι έτοιμοι να θέσουν την επιχείρηση σε εφαρμογή.

Μάλιστα, οι «Μερένχες» θα έχουν με το μέρος τους και τον πατέρα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ασκήσει πιέσεις στην Παρί προκειμένου να αλλάξει τη στάση της σχετικά με την παραχώρηση του γιού του.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι Γάλλοι δεν πρόκειται να αφήσουν έναν εκ των κορυφαίων του ρόστερ να αποχωρήσει χωρίς το κατάλληλο οικονομικό αντάλλαγμα και υπολογίζεται πως αν η μεταγραφή επιτευχθεί, τότε θα αποτελέσει την ακριβότερη όλων των εποχών.

https://twitter.com/parisunited6/status/1131155953599041536

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ