Μέσι: «Είμαστε υπεύθυνοι για ό,τι έγινε στο Άνφιλντ, πρέπει να μείνει ο Βαλβέρδε»

Μέσι: «Είμαστε υπεύθυνοι για ό,τι έγινε στο Άνφιλντ, πρέπει να μείνει ο Βαλβέρδε»

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για τον τελικό του Copa Del Rey με τη Βαλένθια, για τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ στο Champions League, ενώ υπερασπίστηκε μεταξύ άλλων τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η Μπαρτσελόνα παραχώρησε την Παρασκευή συνέντευξη Τύπου ενόψει του (25/5) τελικού του Copa del Rey κόντρα στην Βαλένθια, με τον Λιονέλ Μέσι να βρίσκεται στο πλευρό του Ερνέστο Βαλβέρδε στην αίθουσα.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μίλησε για όλα μπροστά στους δημοσιογράφους και τόνισε ότι ο αποκλεισμός από τη Λίβερπουλ ήταν ένα πολύ ισχυρό χτύπημα, ενώ αναφέρθηκε φυσικά και για τον τελικό με τις νυχτερίδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μέσι στην τοποθέτηση του για τον Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκαθάρισε πως δεν είναι ο υπεύθυνος για ότι συνέβη στο Άνφιλντ και στηρίζει την παραμονή του στην Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μέσι:

«Ηταν ένα σκληρό χτύπημα αυτό που συνέβη στο Λίβερπουλ και μας κόστισε πολύ. Για την ακρίβεια, ήταν τρομερά σκληρό. Το αφήσαμε όμως πίσω μας. Μπροστά μας έχουμε έναν τελικό και την πιθανότητα ενός νταμπλ. Οφείλουμε να νικήσουμε, όπως και σε κάθε τελικό που παίζουμε. Πλέον είμαστε ήρεμοι και έχουμε προετοιμαστεί καλά».

Για τον Βαλβέρδε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολουθώ τόσο τον Τύπο, αλλά μαθαίνω για την κριτική στον προπονητή μας. Ωστόσο, με απόλυτη ειλικρίνεια πιστεύω ότι ο κόουτς έκανε μία εκπληκτική δουλειά σε αυτό το διάστημα που βρίσκεται μαζί μας και δεν θεωρώ ότι ο αποκλεισμός από τη Λίβερπουλ ήταν ευθύνη κάποιου συγκεκριμένα. Εμείς, η ομάδα είμαστε οι μοναδικοί που ευθύνονται. Ξέραμε ότι μπορούσε να μας συμβεί ό,τι και την προηγούμενη χρονιά και επιτρέψαμε να συμβεί. Ηταν λυπηρή η εικόνα που βγάλαμε. Προφανώς λοιπόν και ο προπονητής έχει μερίδιο ευθύνης, όπως έχουμε όλοι μας στα αποδυτήρια. Θα ήθελα πάντως να συνεχίσει και του χρόνου. Μπορεί να σας αρέσει ή όχι ο τρόπος που παίζουμε, αλλά πέρσι πήραμε το νταμπλ και μπορούμε να το κάνουμε και φέτος».

Πιστεύω ότι δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τον αποκλεισμό από την Λίβερπουλ. Εμείς είμαστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι. Ξέραμε ότι το ίδιο πράγμα δεν μπορούσε να συμβεί πάλι σε εμάς και όμως συνέβη. Η εικόνα που δώσαμε δεν ήταν καλή. Μπορεί να συμβεί κάτι μία χρονιά, αλλά δύο σερί χρονιές…».

Για το παρόν και το μέλλον της Μπαρτσελόνα: «Παρά την όποια απογοήτευση, εξακολουθώ να έχω την ίδια επιθυμία να βρίσκομαι εδώ. Την ίδια αίσθηση έχω και για την Εθνική Αργεντινής. Το ότι βιώνουμε απογοητεύσεις, δεν αλλάζει κάτι. Δεν μετανιώνω που στην αρχή της σεζόν μίλησα για κατάκτηση του Champions League. Δεν υποσχέθηκα ότι θα το πάρουμε, αλλά από τη στιγμή που δεν είμαστε στον τελικό να το διεκδικήσουμε, ζητάμε συγνώμη».

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1131945576159940608

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ