Σέρχιο Ράμος: Κουλιμπαλί, Ντε Λιχτ και Φαν Ντάικ για αντικαταστάτες

Σέρχιο Ράμος: Κουλιμπαλί, Ντε Λιχτ και Φαν Ντάικ για αντικαταστάτες

Το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Σέρχιο Ράμος από τη Ρεάλ είναι πιθανό με την εφημερίδα «AS» να παραθέτει τα ονόματα ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να καλύψουν το κενό του.

Μετά από 14 χρόνια ο Σέρχιο Ράμος είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί, η βασίλισσα θα πρέπει να καλύψει το κενό του 33χρονου στόπερ.

Μία απώλεια που για να την καλύψουν οι Μαδριλένοι θα πρέπει και να ρισκάρουν, αλλά και να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, όπως αναφέρει η εφημερίδα «AS».

Μάλιστα το ρεπορτάζ συνεχίζει και παραθέτει κάποια ονόματα τα οποία μπορούν να αντικαταστήσουν τον Ράμος σε περίπτωση που αυτός όντως αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 27χρονο Σενεγαλέζο Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι, τον 19χρονο Ολλανδό Ματάις Ντε Λιχτ του Άγιαξ, τον 27χρονο επίσης Ολλανδό Βίρτζιλ Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ, τον 24χρονο Χοσέ Μαρία Χιμένεθ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Φυσικά κάθε περίπτωση έχει τις δικές της δυσκολίες και φυσικά απαιτεί αρκετά χρήματα από τους Μαδριλένους.

Αυτές άλλωστε είναι και οι πιο «αλμυρές» περιπτώσεις σύμφωνα με την «AS» η οποία πάντως αναφέρει τα ονόματα και των Μάριο Χερμόσο, Μίλαν Σκρίνιαρ και Αντόνιο Ρούντιγκερ ως πιο προσιτές περιπτώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ