Ξανά μαζί Σιόβας και Ρομπέρτο

Ξανά μαζί Σιόβας και Ρομπέρτο

Ο Μαδριλένος πορτιέρε ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πόλη του, έχοντας δεχθεί την… πρό(σ)κληση της Λεγκάνες

Συνυπήρξαν για μια τριετία κάτω από την ίδια ποδοσφαιρική στέγη. Από το 2013 έως και το 2016. Κατέκτησαν με τον Ολυμπιακό τρία πρωταθλήματα.

Οι δρόμοι τους ύστερα χώρισαν. Αποχαιρέτησαν την Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα και βρέθηκαν… αντίπαλοι στη La Liga. Ο λόγος για τον Δημήτρη Σιόβα και τον Ρομπέρτο Χιμένεθ οι οποίοι πέρα από… partners in crime στη θητεία τους στους Ερυθρόλευκους διατηρούν και φιλικές σχέσεις.

Ο Έλληνας στόπερ αγωνίζεται στη Λεγκανές από το 2017 και ο Ισπανός πορτιέρε θήτευσε στη Μάλαγα κι έπειτα στην Εσπανιόλ. Οι δυό τους πιθανότατα θα ξανασμίξουν.

Προ ημερών γράφτηκε ότι ένας άλλος πρώην Ερυθρόλευκος ο Μίτσελ –που ανέλαβε προπονητής στη Πούμας του Μεξικό- σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση του Ρομπέρτο και το ενδεχόμενο να τον πάρει μαζί του στο Μεξικό.

Δεν αποκλείεται σε ό,τι αφορά στις προθέσεις. Με βάση όμως τα ως τώρα γεγονότα; Το πιθανότερο είναι ο 33χρονος κίπερ να δει κάποιον άλλον φίλο από τα παλιά στην επόμενη ομάδα του, κι αυτός είναι ο Δημήτρης Σιόβας.

Βλέπετε ο πολύπειρος πορτιέρε που έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από τη Λεγκάνες.

Και μιας και οικογενειακοί λόγοι τον αναγκάζουν να σκεφτεί σοβαρά την επιστροφή στη Μαδρίτη; Δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη ιστορία να έχει happy end για τους δύο άσους και μετά την κοινή τους θητεία στον Πειραιά να συνεργαστούν εκ νέου στην ισπανική πρωτεύουσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ