Σύσκεψη στην Μπαρτσελόνα, σε δύσκολη θέση Βαλβέρδε και Σεγούρα

Σύσκεψη στην Μπαρτσελόνα, σε δύσκολη θέση Βαλβέρδε και Σεγούρα

Σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη στην Μπαρτσελόνα, με καταλανικά ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι οι Πεπ Σεγούρα και Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Η Μπαρτσελόνα, μπορεί να πανηγύρισε ακόμη ένα πρωτάθλημα, το 8ο τα τελευταία 11 χρόνια, ωστόσο ο αποκλεισμός από την Λίβερπουλ στο Champions League αλλά και η απώλεια του Κυπέλλου από την Βαλένθια, έχουν φέρει έντονη εσωστρέφεια στα ενδότερα του συλλόγου.

Σύμφωνα με την καταλανική Sport, ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα,  Ζοσέπ Μπαρτομέου, έχει προγραμματίσει σύσκεψη (Τρίτη, 28/5), στην οποία θα αποφασιστούν οι κινήσεις του συλλόγου για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτός που βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση είναι ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Πεπ Σεγούρα, με τον πρόεδρο των Καταλανών, να τον στηρίζει, σε αντίθεση ενός μεγάλου μέρους του διοικητικού συμβουλίου.

Μάλιστα, σε δύσκολη θέση βρίσκεται και ο Έρνεστο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει δεχθεί το μεγαλύτερο ποσοστό κριτικής, τόσο από τον κόσμο, όσο και από τα μέλη της διοίκησης, οπότε αναμένεται να παρθούν αποφάσεις και για το δικό του μέλλον.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον χαμένο τελικό, ο Λιονέλ Μέσι, ο Λουίς Σουάρες αλλά και ο Ζεράρ Πικέ είχαν σύσκεψη σε έντονο ύφος, συζητώντας για τα προβλήματα της ομάδας, αναζητώντας τις αιτίες για τον τρόπο που τελείωσε η χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ