«Η μεταγραφή του Πογκμπά στη Ρεάλ έχει ολοκληρωθεί»

«Η μεταγραφή του Πογκμπά στη Ρεάλ έχει ολοκληρωθεί»

Δημοσιεύματα από την Ισπανία θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του Πολ Πογκμπά στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ολοκληρωθεί πρώτα η απόκτηση του Εντέν Αζάρ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες χρονιές στη σύγχρονη ιστορία της και η επόμενη σεζόν θα την βρει με πολλές και μεγάλες αλλαγές.

Η έλευση του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της βασίλισσας και η εγγύηση του Φλορεντίνο Πέρεθ για σπουδαίες μεταγραφές έχουν ζεστάνει τον κόσμο της ομάδας, ενώ τα δημοσιεύματα στην Ισπανία ολοένα και πληθαίνουν για την ολοκλήρωση της πρώτης βόμβας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιβηρική λοιπόν, η Ρεάλ σκοπεύει να «τελειώσει» τη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ άμεσα και εφόσον αυτό συμβεί θα προχωρήσει και στη δεύτερη προσθήκη της, η οποία λέγεται ότι είναι δρομολογημένη.

Ο λόγος φυσικά για τον Πολ Πογκμπά, που σύμφωνα με το «El Chiringuito» έχει ήδη συμφωνήσει με τους μερένχες και έχει δεχτεί να μεταγραφεί στη Μαδρίτη με μείωση 3 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του. Ο ίδιος ο Γάλλος έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ότι θέλει να αγωνιστεί στη βασίλισσα, ενώ στο δημοσίευμα απλά θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το να πάει ο Πογκμπά στη Ρεάλ θα έχει μεγάλο όφελος και για την Adidas που φέρεται να «τρέχει» την υπόθεση και να βάζει ακόμα και χρήματα για την ολοκλήρωση της. Τελειώνοντας το δημοσίευμα τονίζει ότι η Ρεάλ θα δαπανήσει πάνω από 156 εκατ. ευρώ που μπορεί να φτάσουν τα 170 για τον Γάλλο σταρ, ενώ οι ανακοινώσεις θα γίνουν περίπου στα μέσα Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ