Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον της Ρεάλ για Σαλάχ

Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον της Ρεάλ για Σαλάχ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται και πάλι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, σύμφωνα με την «AS».

Το προηγούμενο καλοκαίρι, η Ρεάλ Μαδρίτης βρισκόταν σε αναζήτηση για τον διάδοχο του Κριστιάνο Ρονάλντο, με το όνομα του Μοχάμεντ Σαλάχ να αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές για την αντικατάσταση του Πορτογάλου.

Η υψηλή τιμή του όμως σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο ίδιος είχε κάνει εμφανές ότι θέλει να παραμείνει στη Λίβερπουλ, ώθησαν τους Μαδριλένους να εγκαταλείψουν πρόωρα την περίπτωσή του.

Παρόλα αυτά, ένα χρόνο αργότερα το όνομα του Αιγύπτιου εμφανίζεται ξανά στο ρεπορτάζ της Ρεάλ, καθώς όπως υποστηρίζει η AS, οι «Μερένχες» είναι έτοιμοι να κινηθούν εκ νέου για την απόκτησή του.

Η άρνηση του Σαλάχ μάλιστα να δώσει σαφή απάντηση σχετικά με το μέλλον του έπειτα από τον τελικό του Champions League φαίνεται πως αποτέλεσε το έναυσμα για το νέο ενδιαφέρον των Ισπανών, οι οποίοι ετοιμάζονται φέτος για ολική αναδιαμόρφωση του ρόστερ τους.

Πάντως, η «βασίλισσα» θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αν πράγματι θέλει να κάνει δικό της τον 26χρονο άσο, καθώς η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει για κάτω από 200 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ