«Όχι» της Μπενφίκα στη Ρεάλ για Ζοάο Φέλιξ

«Όχι» της Μπενφίκα στη Ρεάλ για Ζοάο Φέλιξ

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέθεσε πρόταση 80 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα για τον 19χρονο σταρ, όμως οι Λουζιτανοί απάντησαν αρνητικά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά και θα αλλάξουν την εικόνα της βασίλισσας για να την επαναφέρουν στην κορυφή.

Ένας από τους βασικούς στόχους των μερένχες για την ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή φέρεται να είναι και ο Ζοάο Φέλιξ το παιδί-θαύμα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS», η Ρεάλ έχει καταθέσει ήδη την πρώτη της πρόταση για την απόκτηση του Πορτογάλου στην Μπενφίκα, όμως οι Λουζιτανοί απάντησαν αρνητικά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της έγκυρης ισπανικής ιστοσελίδας, η βασίλισσα δίνει 80 εκατ. ευρώ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, που αποτελεί βασικό στόχο για τον Ζινεντίν Ζιντάν. Όμως η διοίκηση της Μπενφίκα είπε «όχι» καθώς αξιώνει τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρεάλ θα επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει τόσο η Μπαρτσελόνα αλλά και οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, Γιουνάιτεντ και Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ