Επίσημο: Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ο Λούκα Γιόβιτς (pics)

Επίσημο: Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ο Λούκα Γιόβιτς (pics)

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα έξι χρόνια θα είναι ο σέντερ φορ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Λούκα Γιόβιτς, όπως επιβεβαίωσαν και οι δύο ομάδες.

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή της Ρεάλ Μαδρίτης για τη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο είναι γεγονός αφού ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Λούκα Γιόβιτς, θα φορά τα λευκά της «βασίλισσας» για τα επόμενα έξι χρόνια.

Οι «μερένγκες» και η γερμανική ομάδα συμφώνησαν σε ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ, με το 30% αυτών των χρημάτων να πηγαίνουν στην Μπενφίκα όπου ανήκε ο ποδοσφαιριστής και προέβλεπε η συμφωνία με την Άιντραχτ.

Ο Σέρβος επιθετικός από τη στιγμή που πήγε στην Γερμανία έδειξε όλο το ταλέντο που διέθετε σκοράροντας κατά ριπάς, τόσο στην Bundesliga, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που πήρε μέρος με το σύνολο του Άντι Χίτερ.

Η Άιντραχτ ανέβασε στα social media ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τον 22χρονο το οποίο έλεγε: «Σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια μηχανή των γκολ. Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία», ενώ λίγα λεπτά μετά ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε τις όσα ανέβασαν οι δύο ομάδες για τον Γιόβιτς:

https://twitter.com/Eintracht/status/1135871933034246145

https://twitter.com/realmadrid/status/1135874789627899904

https://twitter.com/realmadrid/status/1135882720679211008

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ