«Η Χετάφε έδωσε 2 εκατ. ευρώ στη Βαγιαδολίδ για να κερδίσει τη Βαλένθια»

«Η Χετάφε έδωσε 2 εκατ. ευρώ στη Βαγιαδολίδ για να κερδίσει τη Βαλένθια»

Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν στην Ισπανία, καθώς η Χετάφε φέρεται να είχε προσφέρει στη Βαγιαδολίδ 2 εκατομμύρια ευρώ για να κερδίσει τη Βαλένθια την τελευταία αγωνιστική της φετινής σεζόν.

Η Marca προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις αναφέροντας πως η Χετάφε είχε προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ στην Βαγιαδολίδ για να νικήσει τη Βαλένθια, την ίδια ώρα που το κύκλωμα του Ραούλ Μπράβο είχε στήσει το παιχνίδι υπέρ των νυχτερίδων.

Ο δημοσιογράφος της El Mundo, Εστέμπαν Ουρεϊτζιέτα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Marca: «Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο Ραούλ Μπράβο πήγε στο Βαγιαδολίδ 48 ώρες νωρίτερα, για να συναντήσει τον Μπόρχα, όπου μίλησαν για την ένταξή του στο προπονητικό τιμ των ακαδημιών».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ωστόσο, πληροφορίες από την έρευνα αναφέρουν ότι ο Ραούλ Μπράβο είχε γίνει νευρικός, όταν έμαθε ότι η Χετάφε προσέφερε δύο εκατομμύρια ευρώ στην Βαγιαδολίδ για να κερδίσει τη Βαλένθια, αφού η επιχείρηση είχε ήδη σχεδιαστεί».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Χετάφε πρόσφερε χρήματα στη Βαγιαδολίδ, ήταν επειδή βρισκόταν στην ισοβαθμία με τη Βαλένθια και με ήττα ή ισοπαλία των νυχτερίδων, θα εξασφάλιζε τη συμμετοχή της στο Champions League, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ