Η Ρεάλ δεν μπορούσε να περιμένει την ανακοίνωση για Αζάρ (pics)

Η Ρεάλ δεν μπορούσε να περιμένει την ανακοίνωση για Αζάρ (pics)

Πριν ακόμη ανακοινώσει τον Εντέν Αζάρ, η Ρεάλ είχε αρχίσει να πουλά φανέλες του Βέλγου σταρ στην επίσημη μπουτίκ της. Το νούμερο του Ρονάλντο θα φορά ο πρώην άσος της Τσέλσι.

Από το βράδυ της Παρασκευής είναι και επίσημα πια γεγονός η κορυφαία μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού (μέχρι την επόμενη), με τον Εντέν Αζάρ να πραγματοποιεί το όνειρό του και να γίνεται παίκτης της Ρεάλ έναντι 100 εκατ. ευρώ.

Δεν ήταν μόνο ο Βέλγος σταρ όμως ανυπόμονος για τη μεταγραφή του, που όπως έχει παραδεχτεί πολλάκις ήταν παιδικό όνειρο αλλά και η ίδια η «Βασίλισσα» δεν μπορούσε να περιμένει κάτι που φάνηκε από το γεγονός ότι πριν καν γίνουν οι ανακοινώσεις, κυκλοφόρησε στην επίσημη μπουτίκ του συλλόγου, η φανέλα του Αζάρ.

Μάλιστα το νέο αστέρι της ομάδας, θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο 7, που ναι μεν φορούσε ο Μαριάνο την προηγούμενη σεζόν ωστόσο ζυγίζει τόνους από τον καιρό που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε πράματα και θάματα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η φανέλα του Αζάρ δεσπόζει δίπλα από αυτή του αρχηγού των Μαδριλένων, Σέρχιο Ράμος ενώ η επίσημη παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα μετά το τέλος των υποχρεώσεών για τα προκριματικά του Euro 2020 με το Βέλγιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ