Την Πέμπτη η παρουσίαση του Αζάρ στο «Μπερναμπέου» (pic)

Την Πέμπτη η παρουσίαση του Αζάρ στο «Μπερναμπέου» (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενημέρωσε και επίσημα για την ημερομηνία και την ώρα της παρουσίασης του Εντέν Αζάρ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με τους «Μερένχες» να έχουν... μεγαλόπνοα σχέδια για την άφιξη του Βέλγου.

Ο Λούκα Γιόβιτς παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/6) μπροστά στο κοινό του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και πλέον σειρά παίρνει ο Εντέν Αζάρ.

Ο Βέλγος σούπερσταρ ανακοινώθηκε και επίσημα την προηγούμενη εβδομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης για το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ, με τους «Μερένχες» να έχουν προγραμματίσει την παρουσίασή του για το βράδυ της Πέμπτης (13/6, 20:00 ώρα Ελλάδας).

Μάλιστα, στόχος των Μαδριλένων είναι να οργανώσουν μια φαντασμαγορική τελετή για την άφιξη του 28χρονου μεσοεπιθετικού, η οποία αναμένεται να ξεπεράσει ακόμη και εκείνη που είχε διεξαχθεί για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, στο σύλλογο έχουν την πεποίθηση πως θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν πάνω από 70.000 κόσμο στο «Μπερναμπέου» τη συγκεκριμένη ημέρα, αριθμός που θα είναι ακόμη μεγαλύτερος και από εκείνον που είχε καταγραφεί στην παρουσίαση του Πορτογάλου επιθετικού, πίσω στο 2009.

https://twitter.com/realmadriden/status/1138798645107679232

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ