Ανακοίνωσε τον… Ιάπωνα Μέσι η Ρεάλ

Ανακοίνωσε τον… Ιάπωνα Μέσι η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε τη μάχη με τη Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του... Ιάπωνα Μέσι, Τακεφούσα Κούμπο, τον οποίο ανακοίνωσε και επισήμως.

Την πέμπτη της μεταγραφή για τη φετινή περίοδο επισημοποίησε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία απέκτησε τον 18χρονο Τακεφούσα Κούμπο από την Τόκιο FC.

Η προσφορά των 2 εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσαν οι Μαδριλένοι για τον… Ιάπωνα Μεσι έγινε αποδεκτή από την ασιατική ομάδα, με τον υποσχόμενο νεαρό να βάζει με τη σειρά του υπογραφή σε συμβόλαιο που θα του αποφέρει ετήσιες απολαβές του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Πάντως, οι «Μερένχες» δεν έπαιζαν μόνη τους για την απόκτηση του 18χρονου, καθώς έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του είχε δείξει και η Μπαρτσελονα.

Μάλιστα, ο Κούμπο υπήρξε μέλος των «μπλαουγκράνα», έχοντας κάνει ένα τετραετές πέρασμα από την «Μασία», όμως αναγκάστηκε να αποχωρήσει το 2015, λόγω των γνωστών προβλημάτων που προέκυψαν τότε με την προσέγγιση παικτών από τους Καταλανούς.

Το… αξιοσημείωτο είναι πως αυτή τη φορά ο Ιάπωνας αρνήθηκε να επιστρέψει στη Μπάρτσα και αντ΄αυτού επέλεξε τη μισητή αντίπαλο, η οποία θα τον εντάξει για αρχή στη δεύτερη ομάδα (Καστίγια), όπου θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Ραούλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ