Έρευνα και στην Ιταλία για τα στημένα, πιθανή η εμπλοκή του Ιμόμπιλε!

Έρευνα και στην Ιταλία για τα στημένα, πιθανή η εμπλοκή του Ιμόμπιλε!

Η έρευνα των ισπανικών Αρχών για το κύκλωμα στημένων, όπου κατηγορείται και ο Ραούλ Μπράβο, συνεχίζεται στην Ιταλία, με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να είναι μεταξύ αυτών που έχουν εμπλακεί.

Μερικές μέρες μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το κύκλωμα στημένων παιχνιδιών στην Ισπανία, υπάρχουν νεότερες εξελίξεις , το σκάνδαλο με τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που έστηνε ποδοσφαιρικά ματς για στοιχηματικό όφελος και ξέπλυμα χρήματος.

Συγκεκριμένα, η έρευνα των ισπανικών Αρχών για το κύκλωμα στημένων παιχνιδιών, ως εγκέφαλος του οποίου κατηγορείται ο Ραούλ Μπράβο, επεκτάθηκε και στην Ιταλία, με τις αρχές εκεί να ανακρίνουν τον επιθετικό της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε.

Ο Ιταλός στράικερ φέρεται να εμπλέκεται στην επιχείρηση «Οίκος», όπου θεωρούνται εγκέφαλοι οι Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα.

Σύμφωνα με το Πρωτοδικείο της Ουέσκαμ εξετάζεται σύνδεση του 29χρονου διεθνή Ιταλού φορ της Λάτσιο. Ο Κάρλος Αράντα είχε συνομιλίες με τον Ιταλό, Ματία Μαριότι, οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές της γειτονικής χώρας για παράνομο στοιχηματισμό.

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία λοιπόν, ο Ιμόμπιλε ζητά συμβουλές από τον Αράντα (αφέθηκε ελεύθερος όπως κι ο Ραούλ Μπράβο μετά την καταβολή εγγύησης) για το τι πρέπει να προσφέρει στους παίκτες της Φροζινόνε, η οποία εντέλει υποβιβάστηκε, για να «φτιάξουν» ένα ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ