Σκάνδαλο «Οίκος»: Ο… βασιλιάς της λάσπης και ο ρόλος του Έλληνα

Σκάνδαλο «Οίκος»: Ο… βασιλιάς της λάσπης και ο ρόλος του Έλληνα

Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Ισπανία με τον Ραούλ Μπράβο να αυτοαποκαλείται ως «βασιλιάς της λάσπης» και τον Ελληνα μεσάζοντα να μεταφέρει τα χρήματα για το στήσιμο του Βαγιαδολίδ - Βαλένθια.

Οι αποκαλύψεις δεν σταματούν για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Ισπανία με την εφημερίδα «El periodico» να φέρνει στο φως νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με αυτά, ο Ραούλ Μπράβο βάσει όσων προκύπτουν από την ισπανική αστυνομία, φαίνεται πως… καμάρωνε για τις δουλείες του καθώς αποκαλούσε τον εαυτό του ως «βασιλιά της λάσπης» κάτι που κατά τις αρχές πρόκειται περί σαφής αναφοράς στη διεξαγωγή παράνομων επιχειρήσεων.

Στη συνέχεια η εφημερίδα αναφέρεται και στον ρόλο του Ελληνα, φίλου του Μπράβο, σε αυτή την ιστορία καθώς φαίνεται πως αυτός ήταν που έφερε τα χρήματα για την πληρωμή των ποδοσφαιριστών της Βαγιαδολίδ που είχαν «πουληθεί» για να στήσουν το ματς με την Βαλένθια.

Μάλιστα όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο Μπράβο περίμενε πως και πως τον Έλληνα φίλο του καθώς είχαν ξεμείνει τελείως από χρήματα εξαιτίας της απληστίας τους καθώς εκτός από το Βαγιαδολίδ – Βαλένθια είχαν ποντάρει και στο Χετάφε – Βιγιαρεάλ αλλά έχασαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ