Επίσημο: Προπονητής της Ρεάλ Β’ ο Ραούλ

Επίσημο: Προπονητής της Ρεάλ Β’ ο Ραούλ

Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ Γκονζάλεζ, αναλαμβάνει χρέη προπονητή στη δεύτερη ομάδα της «Βασίλισσας», Καστίγια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι ο πρώην θρύλος της ομάδας, Ραούλ Γκονζάλεζ, θα είναι ο νέος προπονητής της δεύτερης ομάδας της «Βασίλισσας», της Καστίγια.

Ο Ισπανός, προπονητής πλέον, απέκτησε άδεια UEFA Pro την περασμένη Παρασκευή και αυτό του δίνει το δικαίωμα να αναλάβει τη Ρεάλ Καστίγια και οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική ομάδα.

Ο Ραούλ πήρε προαγωγή από την U15 στην δεύτερη ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Με αυτή την απόφαση, η Ρεάλ συνεχίζει την στρατηγική της να δίνει την ευκαιρία σε πρώην ποδοσφαιριστές της να αναλαμβάνουν τη δεύτερη ομάδα, με την ελπίδα ότι θα… αναπηδήσουν μία μέρα και στην πρώτη.

Όπως για παράδειγμα ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Σαντιάγκο Σολάρι, οι οποίοι μετά την Καστίγια ανέλαβαν την πρώτη ομάδα της Ρεάλ, με τον Γάλλο τεχνικό να κατακτά τρία Champions League και αυτή την περίοδο να διανύει τη δεύτερή του θητεία στους «μερένχες».

Επίσης, ο σεβασμός των παιδιών της ακαδημίας προς τον Ραούλ είναι τεράστιος και αυτό το ήξεραν στον σύλλογο όταν πήραν την απόφαση να του δώσουν τα ηνία της Καστίγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ