Το ποσό που ζητάει ο Άγιαξ από Ρεάλ για Φαν Ντε Μπεκ

Το ποσό που ζητάει ο Άγιαξ από Ρεάλ για Φαν Ντε Μπεκ

Την απόκτηση του Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Άγιαξ να ζητάει 50-60 εκατ. ευρώ και τους Μαδριλένους να προτίθενται να τα δώσουν.

Από 50 εώς 60 εκάτ. ευρώ είναι το ποσό που ζητάει ο Άγιαξ από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να της δώσει τον Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ, σύμφωνα με την «Telegraaf».

Οι «μερένχες» είναι πρόθυμοι να δαπανήσουν τα χρήματα που ζητάει ο ολλανδικός σύλλογος για να ντύσουν στα χρώματα τους τον ταλαντούχο χαφ.

Αν ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή τότε, η Μαδριλένοι θα έχουν αποκτήσει έναν παίκτη που έχει την ικανότητα να αγωνιστεί για πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο και να αποτελέσει την βάση της μεσαίας τους γραμμής μελλοντικά.

Ο 22χρονος άσος αναδείχθηκε κυρίως την περασμένη σεζόν πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, όπως και συνολικά ο Άγιαξ.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ έδειξε πως έχει την ικανότητα να αξιοποιεί στον μέγιστο βαθμό το ρόστερ του και να βελτιώνει τους νεαρούς παίκτες, κάτι που συνέβη και με τον Ολλανδό.

Η ικανότητα του να προσφέρει σε πολλούς τομείς είναι δεδομένη. αυτό φαίνεται και από τα στατιστικά του. Την αγωνιστική περίοδο που πέρασε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 17 φορές ενώ έδωσε και 13 ασίστ αγωνιζόμενος σε 57 ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ