Η Σεβίλλη «έκλεισε» τον ‘Ολιβερ Τόρες

Η Σεβίλλη «έκλεισε» τον ‘Ολιβερ Τόρες

Η Σεβίλλη έφτασε σε συμφωνία με την Πόρτο για την παραχώρηση του Όλιβερ Τόρες, με τον Ισπανό να αποτελεί την ένατη μεταγραφή του ισπανικού συλλόγου.

Η Σεβίλλη συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο θερινό μεταγραφικό παζάρι, ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του Όλιβερ Τόρες από την Πόρτο, έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ. Ο τεχνικός διευθυντής των Ανδαλουσιανών, Μόντσι, είχε προαναγγείλει μέσα στην εβδομάδα ότι ο Φερνάντο δεν θα ήταν η τελευταία προσθήκη των «νερβιονένσες», επιθυμώντας να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας.

Σύμφωνα με τη «Marca», η Σεβίλλη αντάλλαξε όλα τα απαραίτητα έγγραφα με την πλευρά της Πόρτο και ο Όλιβερ αναμένεται να ταξιδέψει αυτή την εβδομάδα στην Ισπανία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Στη συνέχεια, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται η ομάδα για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Ισπανός μέσος αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού των Σεβιγιάνων, Ζουλιέν Λοπετέγκι, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον ποδοσφαιριστή στην Πόρτο τη σεζόν 2014- 2015 αλλά και στην U-19 της Εθνικής Ισπανίας.

Ο 24χρονος αγωνίζεται στους «δράκους» από το 2014, αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα, μιας και το 2015 είχε παραχωρηθεί για ένα χρόνο δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Την περσινή σεζόν, ο Τόρες πραγματοποίησε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους  «δράκους», μετρώντας δύο γκολ και έξι ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ