Ατλέτικο Μαδρίτης: «Φευγάτοι» Κορέα και Κάλινιτς

Ατλέτικο Μαδρίτης: «Φευγάτοι» Κορέα και Κάλινιτς

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έβαλε «πωλητήριο» σε Κορέα και Κάλινιτς!

Το «ξεκαθάρισμα» του ρόστερ καλά κρατεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Ντιέγκο Σιμεόνε δείχνει αποφασισμένος να κρατήσει στην ομάδα όσους προσφέρουν πραγματικά. Σύμφωνα με την «Marca» ο  Άνχελ Κορέα και ο Νίκολα Κάλινιτς δεν φαίνεται να ανήκουν στην συγκεκριμένη λίστα , για αυτό και η ομάδα της Μαδρίτης δείχνει πρόθυμη να τους πουλήσει σε άλλον σύλλογο.

Ο Κορέα ήταν βασικό μέλος της επιθετικής γραμμής των «ροχιμπλάνκος» από το 2015, έχοντας στα πόδια του 178 παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Σιμεόνε. Ο ελάχιστος όμως αριθμός των γκολ που έχει πετύχει (30), τον έχουν αφήσει στο …«περιθώριο». Να υπενθυμίσουμε πως ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, ενδέχεται όμως να είναι πρώην παίκτης της «Ατλέτι» από το καλοκαίρι και έπειτα.

Από την άλλη πλευρά, ο Νίκολα Κάλινιτς έχει απογοητεύσει με την αγωνιστική του απόδοση. Τα 15.000.000 ευρώ που δαπανήθηκαν για να αποκτηθεί από την Μίλαν φαίνονται ανούσια όταν έχει σκοράρει δύο φορές σε μόλις επτά ματς! Ο Κροάτης επιθετικός είναι στο ίδιο έργο θεατής μιας και η Μίλαν τον είχε αγοράσει από την Φιορεντίνα με 29.000.000 ευρώ το 2017 και ο ίδιος δεν έκανε ποτέ απόσβεση των χρημάτων. Στους «Βιόλα» έκανε δύο εξαιρετικές σεζόν σκοράροντας 27 γκολ, όμως τα τελευταία δύο χρόνια η καριέρα του βρίσκεται υπό συνεχή «πτώση»

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα τους σε ενδεχόμενη μεταγραφή τους, όπως έγινε και με τους Αντουάν Γκριεζμάν, Ντιέγκο Γοδίν, Λούκας Ερνάντεζ , Ρόντρι και Χουανφράν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ