Ολοκληρώθηκε του Τρίπιερ στην Ατλέτικο

Ολοκληρώθηκε του Τρίπιερ στην Ατλέτικο

Παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης θα πρέπει να θεωρείται ο Κίεραν Τρίπιερ, με τον 28χρονο Άγγλο να μετακινείται από την Τότεναμ έναντι 24 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Τρίπιερ από την Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να φτάνουν σε οριστική συμφωνία για το ποσό των 21,7 εκατομμυρίων λιρών (24 εκ. ευρώ), σύμφωνα με το αγγλικό BBC sport.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, είχε την ευκαιρία να πάρει και τον Άνχελ Κορέα μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά προτίμησε το «ρευστό» των «ροχιμπλάνκος». Αύριο, ο Τρίπιε, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στη Μαδρίτη και ακολούθως θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Για τον παίκτη ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με τη Νάπολι να φτάνει κοντά στην απόσπαση της υπογραφής του, αλλά η Ατλέτικο κινήθηκε αποφασιστικά και τον ενέταξε στο δυναμικό της. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε με την απόκτηση του Τρίπιερ, θα βάλει στη «μηχανή» της ομάδας, ένα παίκτη που είχε ανάγκη, μετά την αποχώρηση του Χουανφράν.

Ο 28χρονος μπακ αγωνιζόταν στην Τότεναμ από το 2015, ενώ την περσινή σεζόν, πραγματοποίησε 38 συμμετοχές με την αγγλική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ