Μπαρτσελόνα: Επίσημη πρόταση 100 εκατομμυρίων και δύο παίκτες για Νεϊμάρ

Μπαρτσελόνα: Επίσημη πρόταση 100 εκατομμυρίων και δύο παίκτες για Νεϊμάρ

Η Μπαρτσελόνα κατέθεσε και επίσημα προσφορά 100 εκατομμυρίων ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν, περιλαμβάνοντας και μια λίστα έξι παικτών για να διαλέξουν οι Γάλλοι.

Η Μπαρτσελόνα είναι εδώ και καιρό διατεθειμένη να κάνει τα πάντα ώστε να φέρει και πάλι πίσω στη Βαρκελώνη τον Νεϊμάρ. Σύμφωνα με το skysports η πρόθεση αυτή μεταφράστηκε και σε επίσημη προσφορά, με τους «μπλαουγκράνα» να προσφέρουν αντί για 40 που φημολογούνταν, 100 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, όμως, έδωσε και μια λίστα 6 παικτών, από τους οποίους η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να επιλέξει τους δύο. Μάλκολμ, Κουτίνιο, Ντεμπελέ, Ουμτιτί, Σεμέδο και Ράκιτιτς, είναι οι υποψήφιοι.

Αξίζει να τονιστεί πως μόνο η απόκτηση Κουτίνιο πριν 1,5 χρόνο, στοίχισε 150 εκατομμύρια ευρώ, ενώ άλλα 110 εκατομμύρια δόθηκαν για τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Σε περίπτωση, λοιπόν που επιτευχθεί συμφωνία μαζί με αυτούς τους δύο παίκτες, το κόστος της μεταγραφής του Νεϊμάρ θα εκτοξευθεί και σίγουρα θα ξεπεράσει τα 222 εκ. που είχαν δοθεί από τους Παριζιάνους το 2017 στη Μπαρτσελόνα.

Λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι της απόκτησης του «βιρτουόζου» Βραζιλιάνου είχε μπει και η Γιουβέντους, οπότε αναμένεται με ενδιαφέρον η απόφαση της γαλλικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ